TANTRA MASSAGE

TANTRA MASSAGE

Tantra gaat er van uit dat onze levensenergie, creatie-energie, onze seksuele energie is. Seksualiteit neemt dus binnen Tantra een belangrijke plaats in omdat het basisenergie van de mens is. Het is de oorsprong van creativiteit, van levenslust, van verlangen en passie. De mate waarin deze energie vrijelijk door ons lichaam stroomt, kan sterk verschillen; van persoon tot persoon maar ook van moment tot moment.


De Tantramassage is erop gericht om die levensenergie terug in gang te zetten. Blokkades in je lichaam op te heffen en terug vrij te maken. Dat vraagt van jou ontvankelijkheid en bereidheid tot overgeven.


Daarom is  Tantra-massage misschien niet meteen geschikt als ‘eerste’ massage. Het is niet voor iedereen weggelegd om je grenzen te ontmoeten en onder ogen te zien.


Als je erin slaagt om dankzij o.a. te Tantramassage de seksuele energie vrij te laten stromen door je lichaam, sta je in je kracht en kan je deze gaan gebruiken als voeding voor lichaam en geest. Voor verbinding, genieten en gelukkig zijn. En als de mannelijke en vrouwelijke energie samensmelten, ontstaat een éénheidsgevoel.


Het klinkt allemaal misschien wat ver van je bed-show en een eerste doelstelling is al bereikt als je geniet van de aanrakingen en jezelf volledig in ontspanning overgeeft aan de onverwachte aanrakingen.


De massage is voor iedereen, mannen, vrouwen en anderen. Elk stukje van het lichaam wordt aangeraakt met respect voor je grens.


We werken met warme olie, de adem, zachte strelingen en onverwachte druk, het speelse en de worsteling.


Ikzelf als ‘massage-gever’ ben ongekleed. We maken vooraf wel duidelijke afspraken zodat de grens tussen ‘gever’ en ‘ontvanger’ helder en duidelijk blijft.


Jij als ontvanger, bent ook naakt en geeft je over. Maar nogmaals… Tantramassage is geen erotische massage, die heeft immers andere doelstellingen.


De telefoon gaat uit zodat we 2 uur kunnen ‘zijn in het moment’.


 


MAAK EEN AFSPRAAK

Email: sakuratantralife@gmail.com
telefoon:  ++32 (0)473 278 915

Wanneer de telefoon niet opgenomen wordt, ben ik aan het masseren laat dan een smsje achter en ik beantwoord je vraag.

MASSAGEMOMENTEN

  • Steeds op afspraak:
    • Maandag: 9:00 tot 20:00
    • Woensdag: 9:00 tot 20:00
    • Vrijdag: 9:00 tot 20:00
    • Zaterdag: 10:00 – 16:00

DE VISIE

Touch the body

Calm the mind

Heal the spirit

Copyright © All Rights Reserved.