SHIATSU

Shiatsu is een diep ontspannende ervaring en regelmatige Shiatsu sessies helpen een opeenstapeling van stress in ons dagelijks leven te voorkomen.


Oosterse traditie omschrijft de wereld in termen van energie. Alle dingen worden beschouwd als manifestaties van een vitale universele kracht onder de naam ’Ki’ door de Japanners, ’Chi’ of ’Qi’ in China. Ki is de primaire materie en drijfveer van levenskracht. Het wordt meestal omschreven als ’energie’, maar Ki is ook een synoniem voor adem in de Japanse en Chinese talen. In de Oosterse geneeskunde wordt de harmonie van de Ki in het menselijk lichaam beschouwd als essentieel voor de gezondheid.


Shiatsu is een lichaamstherapie die het zelfhelende aspect van het lichaam en zijn evenwicht ondersteunt en versterkt. Het heeft effect op de hele persoon, niet enkel op het fysieke lichaam, maar ook op de psychologische, emotionele en spirituele aspecten van het zijn.


Het is de bedoeling om de energie terug te laten stromen in je kanalen…


Jij hoeft helemaal niets te doen, zelfs je hoofd niet op te tillen…alles laten gebeuren en de rust over je laten komen…Je mag je verstand even uitschakelen en voor een keer je lichaam, je intuïtie het voor het zeggen laten hebben.


Ik dans, speel met je aanwezige energie vanuit heldere rust, aandachtsvol en oprecht… ik maak contact, verbinding met ze en maak er een snelle bergrivier van of juist een gestage statige stroom…afhankelijk van wat nodig is.


Om je even te laten thuis komen, hebben we eerst een kort gesprek. Zo kan jij afstand nemen van je dagdagelijkse beslommeringen of van de reis die je maakte en heb ik de kans om je beter te leren kennen en je vraag te horen.


Je moet rekenen dat we ongeveer een uur bezig zijn.


De telefoon gaat uit zodat we in alle rust kunnen ‘zijn’.


MAAK EEN AFSPRAAK

Email: sakuratantralife@gmail.com
telefoon:  ++32 (0)473 278 915

Wanneer de telefoon niet opgenomen wordt, ben ik aan het masseren laat dan een smsje achter en ik beantwoord je vraag.

MASSAGEMOMENTEN

  • Steeds op afspraak:
    • Maandag: 9:00 tot 20:00
    • Woensdag: 9:00 tot 20:00
    • Vrijdag: 9:00 tot 20:00
    • Zaterdag: 10:00 – 16:00

DE VISIE

Touch the body

Calm the mind

Heal the spirit

Copyright © All Rights Reserved.