ABHYANGA

Het geheim van de Ayurvedische oliemassage.


Bij een ayurvedische oliemassage gaat het niet om krachtig masseren van spierweefsel, maar om lichaam en geest door harmoniserende oliën en zachte bewegingen een diep innerlijk evenwicht te schenken.


Dit Indiase ritueel gaat duizenden jaren terug in de tijd en is meer dan een massage tegen pijntjes en kwalen. Het draait om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door middel van het herstellen van het evenwicht in de energiewielen (chakra’s) en energiekanalen (nadi’s) die door het lichaam lopen.


Tijdens de massage worden ook jouw stemming en eventuele probleemgebieden besproken. Dat is belangrijk omdat volgens de Ayurveda er ziekten optreden wanneer je ‘dosha’s’, ofwel de energetische levenskrachten kapha, pitta of vata, niet goed in balans zijn. Zo kan de massage volledig naar jouw behoeftes worden aangepast.


Gedurende een Ayurvedische massage worden je lichaam en geest zowel fysiek, emotioneel als spiritueel aangepakt. De vitale energiepunten, ofwel marma-punten, in je lichaam worden bij deze massage gestimuleerd waardoor de geblokkeerde energie in je lichaam weer vrij kan stromen. Lange, vloeiende en strijkende bewegingen brengen de olie diep in de huid en spieren.


Het gebruik van een ruime hoeveel warme kruidenolie is kenmerkend voor een Ayurvedische massage. De kruidenolie is puur en plantaardig en bevat daarom boordevol actieve bestanddelen waar je huid en spieren direct van opknappen.


Wanneer je last hebt van chronische pijnen, stress, rugpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding of slapeloosheid is een Ayurvedische massage een ideale optie. Natuurlijk is een Ayurvedische massage geen vervanging van een professionele medische behandeling, maar het kan wel helpen bij vermindering van pijn en stress.


Een sessie duurt één uur en half.


De telefoon gaat uit zodat we in alle rust kunnen ‘zijn’.


 


MAAK EEN AFSPRAAK

Email: sakuratantralife@gmail.com
telefoon:  ++32 (0)473 278 915

Wanneer de telefoon niet opgenomen wordt, ben ik aan het masseren laat dan een smsje achter en ik beantwoord je vraag.

MASSAGEMOMENTEN

  • Steeds op afspraak:
    • Maandag: 9:00 tot 20:00
    • Woensdag: 9:00 tot 20:00
    • Vrijdag: 9:00 tot 20:00
    • Zaterdag: 10:00 – 16:00

DE VISIE

Touch the body

Calm the mind

Heal the spirit

Copyright © All Rights Reserved.