SHIATSU

  

Shi-atsu is Japans voor Vinger-Druk, de drukpunten en energiekanalen uit de acupressuur worden als ingangspoort naar jouw energetische toestand gebruikt.

  

Shiatsu is een diep ontspannende ervaring en regelmatige Shiatsu sessies helpen een opeenstapeling van stress in ons dagelijks leven te voorkomen.

TANTRA MASSAGE

  

Tantra-massage is geen erotische massage. Het gaat eerder over een diepe energetische verbinding maken, je openstellen, toelaten, overgeven. We werken eerst en vooral met de adem, daarna door aanraking.

  

Je moet bereidt zijn je 'te geven', elk plekje van het lichaam wordt aangeraakt waardoor je jezelf en je grenzen ontmoet. Ben je bereid om daar mee aan de slag te gaan? Je creatie-energie te laten stromen?

ABHYANGA

  

Warme, medicinale kruidenolie wordt met lange vloeiende bewegingen in je lichaam gebracht. Op die manier komt je lichaam, emotie en geest tot rust.

  

Bij deze massage wordt diep op het bind- en spierweefsel gewerkt waarbij opgestapelde gifstoffen vrijgemaakt worden. Specifieke energetische punten (marmapunten) die zwak en leeg aanvoelen worden geactiveerd of gekalmeerd met de duimen en handen.